Slyšeli jste někdy v minulosti o tekutých tapetách? Že ne? Tak my vám je představíme, a jestliže si je zakoupíte tak i se vším samozřejmě poradíme! Přestěhovali jste se do nového bydlení, a bylo by tam potřeba pořádně vymalovat? Nebo snad jen chcete ve svém dosavadním bytě či domě změnit barvu stěn, protože barva už je hodně vybledlá? Tak co takhle zkusit tekuté tapety? Nemyslíme tapety, které měli doma naše rodiče nebo prarodiče, ale moderní tekuté tapety. Neslyšeli jste o nich ještě?

tapeta

Tak my vám je velice rádi představíme! Protože s nimi je to opravdu snadné. Noční můra pro každého je malování, zakrývaní nábytku, uklízení barvy, nebo snad jeden nátěr nestačil? No tak to se na to rovnou můžete, ale vykašlat! Omyl! Colortap se je výborný i pro laiky, kteří nemají žádnou zkušenost s malováním. A nebo snad se děsíte toho, že budete pracně oblepovat vaše zásuvky, aby zůstali po malování čisté? Tak ani ty nemusíte schovávat. A jestliže bydlíte v bytě, a chcete trochu více klidu, tak naše tekuté tapety dokáží pomoct s odhlučnění. No není to paráda? Navíc odpuzuje nečistoty jako je například prach. A nemusíte se bát, že se vám barva zkazí. Pokud jí rozmícháte tak se k ní můžete vrátit i následující den, a bude to vše v naprostém pořádku.

tapeta

Navíc máme nepřeberné množství výběru barev. U nás si vyberete opravdu každý zákazník, kterému se nechce do žádného zdlouhavého a otravného malování. Zvlášť tuto pomoct ocení pánové, kterým manželka nenápadně naznačila, že by ten obývák bylo potřeba někdy vymalovat. Nebo snad u vás doma malují ženy? Pokud ano, tak se na této situaci nic moc nemění, protože i jim to usnadní jejich práci. Nebo víte třeba o sousedovi, který se už týden pere s vhodným výběrem barev, ale stále malování stále odkládá, a raději si zajde do hospody na pivo s kamarády, než aby víkend strávil malováním? Tak mu s tím pomozte právě vy! Určitě vám za to bude vděčný. Jestliže si nevíte rady, obraťte se na nás! A my vám poradíme.